Denna sida använder cookies för korrekt funktion för användaren och för att samla användarstatistik som används i förbättringssyfte av sidan. Mer information

Lämna dina uppgifter för att få mer information

Vill du veta mer om Guardian Connect?

Lämna dina uppgifter för att bli kontaktad av oss.

Jag skulle vilja att Medtronic kontaktade mig för att lyssna på mina frågor och behov och förklara de olika lösningarna som Medtronic kan erbjuda för min diabeteshantering. Jag skulle också vilja hållas informerad om Medtronics terapier och produkter i framtiden.

Jag förstår att Medtronic, för att kontakta mig för ovan beskrivna ändamål, kommer att behandla mina personuppgifter, inklusive namn, kontaktuppgifter och - om jag vill dela med mig, min ålder.

Jag förstår att jag inte är skyldig att ge samtycke, men om jag inte godkänner kommer Medtronic inte att kunna kontakta mig.

Jag förstår att jag kan återkalla eller uppdatera mitt samtycke när som helst genom att kontakta Medtronic via e-post eller telefon.

För mer information om hur Medtronic hanterar dina personliga (hälso) data och dina rättigheter som registrerad - följ länken till Medtronics sekretesspolicy.